Vergaderlocatie vol inspiratie

Waar kennis, natuur, inspiratie en innovatie samenkomen

Bij Boer Back vind je alles op één locatie. Een bijeenkomst, vergadering of diner op de planning? Kom je daarvoor bij ons op bezoek? Dat kan! Boek een bezoek aan onze roundhouse, met een skybox vergaderlocatie in de nok. Schermen, een grote open ruimte, toiletten en een keuken. Maar niet onbelangrijk, een prachtig uitzicht op de koeien en het weiland, vol inspiratie. De perfecte locatie voor een brainstorm, teambuilding, vergadering of andere bijeenkomst.

De roundhouse is een modulaire potstal waar ons vee in staat. Geen traditionele stal, maar een moderne ronde en open stal aan de rand van het weiland. De koeien leven in kleine groepjes bij elkaar. Allemaal passend bij onze missie. Daarom zorgt de stal er ook voor dat we minder uitstoten, en het vlees dus een kleinere voetafdruk heeft.

De roundhouse-vergaderlocatie is goed bereikbaar, met een eigen parkeerterrein op de boerderij. De rustige omgeving geeft ook een goede mogelijkheid om een wandeling te maken en vervolgens tot andere inzichten te komen. Kortom, ideaal als je wilt samenkomen, vernieuwen, kennis wilt delen en ontmoeten.

Ben je stappen aan het zetten, maar heb je behoefte aan extra begeleiding van buitenaf? Dat kan! We bieden begeleiding per dagdeel aan, bijvoorbeeld bij het schrijven van een businessplan of het vinden van een oplossing voor een bedrijfsissue.

Samenkomen op maat
De roundhouse-vergaderlocatie bestaat om mensen en organisaties te faciliteren die, net als wij, werken aan verbetering en innovatie. We verwelkomen je graag, op de manier die jij wenst. Een dagdeel, alleen koffie, of ook een lekkere lunch met beleg van eigen boerderij. Alles is mogelijk! Kom je er niet uit via het onderstaande schema? Neem dan gerust contact op met Anne, Rick of Eva via 0523 72 33 07. Ze helpen je graag verder.

Arrangementen/prijzen in het kort:

Dit krijg jePrijs>
Huur roundhouse (per dagdeel, 4 uur)€ 250,–
Huur hubgebouw (per dagdeel, 4 uur)€ 125,–
Verdiepende rondleiding + begeleiding (4 personen, 4 uur)€ 500,–
Begeleiding (per dagdeel, 4 uur)€ 400,–
Lunch standaard: koud belegd broodje, bol met snack en soep€ 11,95
Lunch luxe: luxe belegde bol, bol met snack en soep€ 14,95
Luxe consumptie (koffie, thee en gebak)€ 4,99 p.p.
BorrelOp aanvraag
ConsumptiesOp locatie, nacalculatie

Vraag een offerte aan!