Eerlijk en duurzaam vlees

De sleutel voor een eerlijke, duurzame en toekomstbestendige veehouderij ligt bij jou: de consument. Door bewust te kiezen en eerlijk en puur vlees te kopen zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de dieren en het klimaat. De dieren zijn natuurlijk gevoed, bevatten geen allergenen, e-nummers of antibiotica en mogen langzaam rijpen in de weide of in de stal.

De vleespakketten van BoerBack bestaan uit verschillende vleessoorten. De portiegroottes kunnen verschillen omdat we porties niet op gewicht afsnijden; we willen namelijk zo min mogelijk restjes. Een koe is meer dan een biefstuk; alle delen van de koe smaken heerlijk en op deze manier draag je bij aan het tegen gaan van verspilling.

Bij BoerBack verkopen we twee verschillende soorten vleespakketten.

Klik hier voor onze pakketten!

Vanuit de weide zo bij je aan de deur!

Om te zorgen dat jij het lekkerste stukje vlees op je bord hebt liggen, verpakken wij ons vlees vacuüm en vriezen we het daarna direct in. Ontdooi ons vlees een nachtje in de koelkast voor het beste resultaat!

Ons vlees wordt in onze eigen doos bij jou thuis bezorgd. Daarbij maken we gebruik van vrieselementen die garanderen dat het vlees bevroren bij jou aankomt.

We leveren het vlees op donderdag en vrijdag. Als je de bestelling plaatst kun je aangeven welke dag voor jou het beste past! Wil je het dezelfde week ontvangen, plaats dan uiterlijk woensdag om 12.00 uur je bestelling.

Bij BoerBack verkopen we twee verschillende soorten vleespakketten.

Klik hier voor onze pakketten!