ons verhaal

BoerBack is een echt familiebedrijf waarin de 4e generatie groot wordt met een passie voor dieren. Kennis en expertise over grond, voer, dier en stal worden al generaties van vader op zoon (of dochter) overgebracht.

Bij BoerBack zorgen we goed voor onze dieren. Ze zijn ons waardevolste bezit. Daarom kiezen wij ervoor om jonge dieren die we niet inzetten in onze melkveehouderij op ons eigen bedrijf in een prachtige natuurlijke omgeving groot te laten worden.

Hierdoor kunnen wij op een (h)eerlijke, duurzame en diervriendelijk manier vlees produceren.

Onze droom

Onze eigen (in de melkveehouderij geboren) kalfjes op ons eigen bedrijf laten opgroeien in prachtige nieuwe open stallen midden in onze weilanden. Onze jonge dieren voeren met gras, hooi, mais en eendenkroos dat in onze directe omgeving geteeld wordt. De mest van onze dieren gebruiken op ons eigen land. Als de tijd rijp is, de dieren ‘waardevol’ slachten en het excellente vlees verkopen aan consumenten die bewust kiezen voor hoogwaardig vlees en al het vlees dat onze dieren leveren met zorg willen bereiden.

We willen duurzaam vlees produceren en verkopen, onze uitstoot reduceren of zelfs CO2 positief worden, onze footprint reduceren tot een minimum, maximaal circulaire stallen bouwen en door dit alles laten zien dat het anders kan!